OVER MIJ

WIE BEN IK

Ik ben Nienke van der Jagt. Ik geniet enorm van het leven en van de mens met al zijn uitdagingen en kwetsbaarheden. De, soms moeizame, relatie tussen lichaam en brein zie ik als prachtige puzzel die vraagt om met liefde en aandacht opgelost te worden.


Woorden die mij het beste omschrijven zijn: plezier, warmte, respect, doelgericht, samen, leergierig, levenslustig, ontdekken, ervaring, mensgericht, loyaal en open.


WERKERVARING

In mijn werkend leven heb ik verschillende kanten van de hulpverlening mogen ervaren voor ik startte met mijn eigen praktijk. Zo heb ik gewerkt in de psychiatrie, bij Blijf van mijn Lijf, bij gezinsvervangend tehuizen, ben ik mantelzorger geweest en heb ik gewerkt met chronisch zieke mensen. Maar ook heb ik mensen bijgestaan in juridische processen waar het gaat om ontslag, uitkeringen en arbeidsongeschiktheid. Mijn opleidingen in de hulpverlening (SPH, NLP, EFT practitioner, Advanced EFT practitioner en Matrix Re├»mprinting en Hypnotherapie) en de communicatie- en mindfulnesstrainingen hebben mijn ervaring een theoretische bodem gegeven en stellen mij in staat om verschillende invalshoeken en technieken te gebruiken en bij iedereen anders te combineren om zo te komen tot een passend traject met een optimaal resultaat.

PERSOONLIJK

In mijn priv├ę leven ben ik trotse ouder van 2 zoons. Zowel mijn kinderen als ikzelf hebben het nodige in onze rugzak mogen opnemen aan uitdagingen, belemmeringen en ervaringen, waaronder pesten, ziekte en verlies, depressie, dyslexie, burn-out, eetproblematiek en bipolariteit. Deze ervaringen, in combinatie met mijn opleidingen, hebben mij veel geleerd over de samenhang tussen gedachte en ervaring en hoe we zeggenschap over ons leven afgeven, maar ook weer kunnen oppakken.

Neem vrijblijvend contact op

Whatsapp

06-39546595

E-mail
Telefoon
Contactformulier