EFT - Matrix Reimprinting - NLP

Leven hoeft geen lijden te zijn en trauma niet het eindstation. Ook niet voor jou. Wanneer we oude ballast gaan loslaten, ontstaat er ruimte voor ontspanning en een andere blik op onszelf, ons leven en de wereld. Heft geeft je de mogelijkheid om om te gaan met wat er op je pad komt, zonder er door geleefd te worden en weer geluk in jezelf te vinden.
 In de begeleiding ga ik vanuit 100% acceptatie, de verbinding aan met jouw wereld. Daar kijken we wat jou belemmert en help ik je de belemmeringen los te laten.  In mijn praktijk maak ik met name gebruik van EFT, Matrix reimprinting en NLP.

EFT is een zeer effectieve techniek welke veel ingezet wordt bij trauma's angsten en fobieën

EFT EN MR

EFT is een zeer effectieve techniek die veel ingezet wordt bij trauma's en fobieën. Door middel van EFT wordt de emotionele lading van een gebeurtenis of situatie geneutraliseerd. MR gaat nog een stapje verder en richt zich op het loslaten van belemmerende overtuigingen die bij het ontstaan van trauma zijn ontwikkeld.

Met NLP denk je al het onmogelijke weer mogelijk

NLP

NLP is een methodiek die onderzoekt hoe de persoonlijke beleving van iemand er uit ziet en hoe deze is ontstaan. Het geeft handvatten om te onderzoeken hoe wenselijk en functioneel deze nog zijn en uit te dagen tot verandering. Het is een methodiek die er vanuit gaat dat elk gedrag een positieve intentie in zich heeft en dat ieder mens alles in zich heeft zich eigen te maken wat hij zich eigen wil maken.

MINDFULNESS EN MEDITATIE

We leven in een tijd waarin er heel veel van ons gevraagd wordt. Alle kennis is altijd voorhanden en je bent overal bereikbaar. Er wordt veel van je verwacht, je wordt overal gezien en alles is constant in verandering. We leven als het ware in een wereld die voortraast als een sneltrein. Veel mensen vinden het moeilijk om af en toe even uit deze trein te stappen, terwijl dat precies is wat je lichaam en je hoofd nodig kan hebben om tot rust te komen en goed te kunnen blijven functioneren.

Neem vrijblijvend contact op

Whatsapp

06-39546595

E-mail
Telefoon
Contactformulier