SCHOLEN, ZORGINSTELLINGEN EN BEDRIJVEN

Scholen, zorginstellingen en bedrijven onder 1 kop? Maar dat heeft toch niets met elkaar te maken?

Toch wel, en daarom pak ik ze in de noemer even samen. Beide zijn systemen waar veel individuen samenkomen. Problemen van een individu kunnen dan ook veel invloed hebben op anderen die onderdeel zijn van dit systeem en op het systeem zelf. Beide organisaties kunnen vanuit zorg voor het individu en/ of zorg voor het systeem hulp inschakelen.

SCHOLEN

Scholen merken vaak dat er door omstandigheden vaak onvoldoende ruimte is om voldoende zorg te kunnen verlenen wanneer een kind vast lijkt te gaan lopen. Bijvoorbeeld door pesten, de gezinssituatie, veelvuldige
veranderingen of persoonlijke problematiek. De ontwikkeling en het welzijn van een kind komt dan in de knel. Maar veelal kan een kind heel goed uit de verf komen door net dat beetje extra.

Vanuit diverse scholen wordt hier extra aandacht aan besteed door een of meer vaste dagdelen per week externe begeleiding in huis te halen ter ondersteuning van deze kinderen. Miracle You biedt hierin begeleiding aan, in de vorm van EFT. Gebruik van EFT zorgt voor een snelle ontlading van de situatie en geeft een kind houvast en balans in veelal ingewikkelde en soms angstige situaties. Dit komt de persoonlijke ontwikkeling, maar ook het leerklimaat van het kind en de groep ten goede.

Daarnaast is EFT ook goed inzetbaar in de klas zelf, om rust te brengen, concentratie te verhogen en geladen situaties te ontladen.

Wil je leren hoe je dit zelf kunt toepassen in het klaslokaal? Neem een kijkje op de website pietertjepech.nl of geef je op voor de cursus "De magie van EFT op school".

Wil je Miracle you inhuren voor begeleiding van een kind, neem dan contact op via onderstaand contactformulier.

WERKGEVERS

Elke organisatie is gebaat bij medewerkers die goed in hun vel zitten. Dit bevordert zowel de sfeer als de productiviteit en beperkt de schadelast van en bij arbeidsongeschiktheid/ ziekteverzuim. Geen enkele organisatie ontkomt er aan, af en toe geconfronteerd te worden met gevoelens van onveiligheid op de werkvloer en/ of (dreigende) ziekte en arbeidsongeschiktheid. Het is in ieders belang dat zich weer beter gaat voelen.

Miracle You biedt coaching aan voor werknemers op de werkvloer of daarbuiten. Met een kortdurend traject help ik uw werknemers hun handelen en / of hun beperkingen te onderzoeken en te werken aan de achterliggende (oude) problematieken.

Hiermee voorkomt of bekort u uitval of conflictsituaties en beperkt u de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid, welke met de huidige wet-en regelgeving enorm op kunnen lopen door de langdurige verantwoordelijkheid van de werkgever. Afhankelijk van de grootte van uw bedrijf, kan langdurige arbeidsongeschiktheid tot wel 12 jaar grote kosten met zich meebrengen.

Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden bij uw organisatie via onderstaand contactformulier.

DE ZORG

De wereld van de zorg: veeleisend en liefdevol, grote druk en waardevol contact. Zomaar een paar kreten die allemaal waar zijn, maar niet altijd samen gaan.

De zorgt kent vele doelgroepen. Sommige mondig en verbaal (of fysiek) uitdagend, anderen zonder verbale communicatieve mogelijkheden (en mogelijk ook fysiek uitdagend). Elk aspect van de zorg brengt andere uitdagingen met zich mee, maar draait altijd om mensen met emoties. Zowel emoties van de zorgverlener als die van de cliënt.

In deze roerige zorgwereld kan EFT (Emotional Freedom Techniques) een schitterend instrument zijn dat de zorg kan veranderen. De magie van EFT ligt in zijn vermogen om niet alleen de fysieke, maar ook de emotionele en mentale "problemen" te transformeren naar rust en ruimte, zowel voor zorgverleners als voor patiënten.

EFT is eenvoudig te leren en te gebruiken en is daarmee ook bij alle doelgroepen toe te passen, ook bij doelgroepen met een verstandelijke uitdaging, met fysieke beperkingen of (over)gevoeligheden en mensen met terugtrekkende mentale vermogens als dementie.

Neem vrijblijvend contact op

Whatsapp

06-39546595

E-mail
Telefoon
Contactformulier