REVIEWS

Waarschijnlijk ben je op zoek naar hulp voor jezelf of iemand die je na staat en overweeg je die van Miracle You in te schakelen. Natuurlijk is het dan fijn om te horen wat andere mensen te zeggen hebben over hun ervaringen met de begeleiding. Op deze pagina vind je enkele reviews van (ouders van) cliënten en doorverwijzers.

-Karin-
Moeder van kindclient

Miracle You. Mijn dochter heeft een begeleidingstraject gevolgd bij Nienke. Het was mooi om te zien hoe stukje bij beetje dingen veranderden in haar complexe leventje en ze meer houvast kreeg. Problemen die ze al zo lang met zich mee droeg heeft ze bij Nienke kunnen "ontladen" en loslaten. Hier ben ik echt heel blij mee. Ik zou haar zeker aanraden bij mensen.

-Sander-
Client (24)

Ik kwam bij Nienke toen ik echt niet meer wist wat ik met mezelf aanmoest. Ik had al verschillende dingen geprobeerd, maar het ging alleen maar steeds slechter. EFT was even wennen voor me kan ik je vertellen. Nooit gedacht dat tikken op mijn lijf zou kunnen helpen bij mijn problemen. Maar de inzichten kwamen onverwacht snel en door de rust die Nienke uitstraalt voelde ik me snel veilig en ik heb mijn leven weer terug. Heel erg bedankt voor je hulp. Ik gebruik EFT nog regelmatig zelf als ik stress heb of iets anders. Ik vind EFT echt een uitvinding en zou jou als therapeut direct aanraden.

-R.-
Client (41)

Via via kwam ik bij Miracle You terecht. Nienke stelde me gelijk op mijn gemak en was heel fijn om mee te werken. Wat is het fijn om nu terug te kijken en te zien hoever ik gekomen ben. Dat ik weer kan genieten van mijn leven en van mijn gezin. Een hele dikke dankjewel en ik hoop dat je nog heel veel mensen gaat helpen.

-Riky-
Client (45)

Ik werk in de gezondheidszorg en keek dan ook met enige scepsis naar de EFT therapie. Het bleek een hele praktische methode te zijn, vergelijkbaar met EMDR.
Nienke heeft me geholpen met het leren omgaan met emoties en het verwerken van een traumatische gebeurtenis. Dat deed ze op een prettige manier met veel geduld. Een aanrader!

-Annemieke-
Doorverwijzer Jeugdhulpverlening

Fantastisch dat je nu in Friesland begonnen bent met dit prachtige werk, Nienke! Ik ken jou als een heel professioneel en bevlogen therapeut, die ontzettend snel naar de kern van het probleem kan komen, door aan te voelen en de juiste vragen te stellen, waarbij je heel goed helder krijgt waar de knelpunten bij je cliënt zitten. Met jouw brede kennis en ervaring ben je een grote hulp op het gebied van traumahealing. Je helpt je cliënten op zo'n mooie manier beperkende patronen te doorbreken op weg naar heling. We hebben altijd heel fijn samengewerkt, ik heb cliënten van mij enorme stappen zien maken in hun herstelproces, door jouw EFT technieken, in combinatie met jouw warme, professionele benadering. Jij beschikt over zo'n powerful methode waarin je mensen daadwerkelijk helpt beperkende mechanismes te doorbreken. Ik ben heel trots op je, en ik ga ervan uit dat vele mensen jou zullen vinden voor het in hun kracht komen om weer te shinen in hun leven! 

....

Neem vrijblijvend contact op

Whatsapp

06-39546595

E-mail
Telefoon
Contactformulier