MINDFULNESS EN MEDITATIE

WE LEVEN IN EEN WERELD WAARIN ALLES ALTIJD DOORGAAT,

en op elk moment toegankelijk is. Met alle technologie die we tot onze beschikking hebben, wordt er van ons verwacht dat we altijd beschikbaar zijn. van jongs af aan wordt er een sterk beroep gedaan op onze ratio, ons denken. Voor zintuiglijke waarneming hebben we weinig tijd en gevoel wordt vaak afgedaan als lastig of overdreven. Deze overdaad aan prikkels en het constant "aan" staan, kan leiden tot veel fysieke en mentale problemen. En wanneer je niet lekker in je vel zit, wordt "weg kijken kijken" van de innerlijke wereld wel heel eenvoudig.

De tijd dat je eenvoudig stil kon staan en je aandacht kon focussen op 1 ding, ligt achter ons. We wandelen met een luisterboek aan, we kijken televisie terwijl we een spelletje doen op de telefoon, we vallen in slaap met een podcast. Toch is stil staan met aandacht precies wat we nodig hebben om te ontladen en te kunnen functioneren; stil staan bij wat er van binnen gebeurt  in tegenstelling tot wat je van buiten wordt aangereikt.

Mindfulness en meditatie zijn twee verschillende routes naar hetzelfde, een open oordeelloze houding naar alles wat zich aandient. Dit zit op veel manieren verweven in de sessies. Daarnaast organiseer ik ook themabijeenkomsten waarbij ik EFT en Meditatie combineer. 

Neem vrijblijvend contact op

Whatsapp

06-39546595

E-mail
Telefoon
Contactformulier