Voor wie

Iedereen komt in zijn leven één of meerdere momenten tegen, waarop je even niet meer weet hoe nu verder. Waarop je moeite hebt om keuzes te maken, helemaal klaar bent met dingen die je blijven overkomen, of waarop je ronduit vast zit en de uitweg niet kunt vinden in jezelf, in je relatie, thuis of op je werk.
Dit kan zich uiten in fysieke, emotionele of sociale problemen.

Vaak komen deze problemen voor uit onverwerkte trauma's en belemmerende overtuigingen. 

Miracle You begeleidt bij grote èn (ogenschijnlijk) kleine problemen of ongemak. Met een (kortdurend) traject krijg je inzicht in je innerlijke processen en verwijder je trauma's en belemmerende overtuigingen.  Op die manier ontstaat er weer ruimte voor ontspanning, eigenheid, andere keuzes en eigenwaarde . 

Om dit te bereiken, maak ik gebruik van verschillende methodes, aangepast op de behoeftes van jou en altijd in een veilige omgeving. Gebruikte methodes kunnen zijn onder andere zijn, EFT (Emotional Freedom Techniques), MR (Matrix Reïmprinting), NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) of een combinatie hiervan.

Voorbeelden van veel behandelde problemen zijn:
  • negatieve emoties (stress, nare gevoelens, eenzaamheid,ed.)
  • angsten en fobieën (dieren, situaties, e.d.)
  • last van gebeurtenissen uit het verleden (geboorte- en zwangerschapstrauma's, scheiding, ongeval, mishandeling, verlies, ed.)
  • (dreigende) arbeidsongeschiktheid
  • beperkende overtuigingen / negatief zelfbeeld (ik ben niks waard, ik durf niet voor groepen te staan, ik kan niet leren, ik ben lelijk, ed.)