Visie en Missie

Leven hoeft geen lijden te zijn en trauma niet het eindstation. Ook niet voor jou. Wanneer we oude ballast gaan loslaten, ontstaat er ruimte voor ontspanning en een andere blik op onszelf, ons leven en de wereld. Heft geeft je de mogelijkheid om te gaan met wat er op je pad komt, zonder er door geleefd te worden en weer geluk in jezelf te vinden.

Als je weet dat 95% van wat we denken onbewust gaat, en dus maar 5 % bewust, dan begrijp je waarom het soms moeilijk is om dingen op bewust niveau te veranderen, ook al ben je nog zo gemotiveerd. Ik werk met verschillende methodes die direct inwerken op het onbewuste en hiermee handvatten bieden om je leven diepgaand en blijvend te veranderen. En dat, veelal, zonder jarenlange therapie.

Het is mijn missie om kleine en grote mensen te begeleiden naar een gevoel van zelfwaardering, vrijheid en kracht, om te kunnen staan, te kunnen kiezen en te kunnen zijn.

Dit doe ik door vanuit 100% acceptatie, de verbinding aan te gaan met jouw wereld en daar te kijken wat jou belemmert en je te helpen de belemmeringen los te laten en je de ruimte te geven te groeien en te ontwikkelen naar een andere toekomst.